Nieuwe kaarten op de website!

Naast het grote en kleinere kerstkaart drieluik zijn er nu deze kaarten nieuw!

De linker kaart is een schilderij dat pas is afgekomen, er staat achterop een tekst met uitleg gedrukt.

Daarnaast de grote kaart van de verloren zoon, ook hier achterop de uitleg.

En een gouden ouwe is terug! Daar bleven mensen naar vragen…. Dus bij deze! Welkom!

Heb je nog geen nieuwsbrief? Elke maand stuur ik een brief over wat ik schilder of beleef met mijn schilderijen. Er staan veel foto’s in met informatie over hoe het tot stand is gekomen. Je kunt je inschrijven, als je niet weet hoe dat moet, mail me gerust, (dan doe ik het voor je)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.