Over mij

Moeder met jong

 

Je zult maar bang zijn voor  Piet van Sint …

En dan de tekenwedstrijd winnen in klas 1 op de lagere school, waarna de juf zegt: “Geef jij de tekening maar aan Piet.”

Oef!  Dit was het begin van mijn tekencarri√®re.

Als snel gaf de meester van klas 3 het schetsboek mee naar huis, maar dat wilde ik niet. Toch is het tekenen  gebleven: van de lessen op de mavo en de kleuterkweek heb ik veel geleerd.

Nu aan het werk in de kleuterklas: praalwagens versieren voor Koninginnedag in Barneveld; ik bleef creatief!

Toen onze kinderen groter werden heb ik een tekencursus, en schilderlessen met aquarel, acryl en olieverf gevolgd. Dat schilderen geeft me nu al 20 jaar veel voldoening. Bloemen, strand, zee, maar ook levenslessen die ik probeer te verwerken in symbolische schilderijen met Bijbelse thema’s. Vaak zie ik beelden al in mijn hoofd en dan moet ik nog beginnen met schilderen: altijd weer een uitdaging!

Kijk rustig rond op de website, van veel schilderijen zijn ook kaarten te koop.

Heb je een vraag? Mail me via contact.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (rechts, of helemaal onderaan op de pagina van mijn blog), elke maand vertel ik hoe ik schilder, wat ik leer of wat ik mee maak, als ik opdrachten krijg of gesprekken heb.

Heb je belangstelling om een schilderij te kopen? Je kunt dan contact opnemen om bij mij thuis vrijblijvend te komen kijken.