Kun je je schilderij gemakkelijk verkopen?

“Is een schilderij niet je kindje?” vragen mensen wel eens aan me.

Voorop staat dat mijn kinderen me veel dierbaarder zijn dan mijn schilderijen. Maar ik leg inderdaad wel iets van mijzelf in het schilderij. Of ik krijg iets via een schilderij van Hem, die het talent aan mij gaf.

Dit schilderij naar aanleiding van Psalm 23 maakte ik, zonder dat ik wist dat ik in een donker dal terecht zou komen.

Maar God bemoedigde me ook, met Psalm 84 (meer daarover in een volgende blog).

Zo hoorden deze schilderijen bij mijn ziekte proces, en ik dacht: Ik ga ze nooit verkopen! Maar …

Later kreeg ik iemand op bezoek die het schilderij hierboven heel graag wilde kopen en die mij ook uitlegde waarom. Toen dacht ik : ik moet er niet aan vast zitten, hij heeft het schilderij nu nodig. En ik heb het verkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.