Schilderij in wording…

Het kriebelt. Kent u dat? Van die kriebels … zo’n paar weken nadat je van vakantie terug bent, en weer terugdenkt aan die prachtige zomerweken? We hoeven het woord “Zeeland” maar te horen en het kriebelt weer. We blijven nagenieten van Zeeland, en dat geeft mij inspiratie voor weer een nieuw schilderij, ditmaal opgezet in olieverf, van  50×100 cm.

Hierboven zie je de 1e laag olieverf, verdund met terpentine.

Hieronder de tweede fase:

Dit is het resultaat na de 2e laag olieverf, ditmaal vermengd met medium. Deze laag ga ik eerst afmaken en daarna volgt de definitieve afwerking met minder medium. Alleen … die kan ik nog niet laten zien, want daar moet ik nog aan beginnen ☺

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.