Kunstroute 2018, dag 3 (slot)

Klaprozen: verkocht

Drie dagen vol bezoek, drie dagen vol ontmoetingen, vol gesprekken, vol kunst en kunstenaars … ja het zijn drie heel drukke dagen, maar altijd weer dagen om met voldoening op terug te kijken.

 

Belangstelling tijdens de kunstroute

Nog even, en dan doen we het weer met de herinneringen, de foto’s … en met de lege plekjes die er in de collectie zijn ontstaan, want ik mocht ook weer afscheid nemen van een aantal doeken die in handen van nieuwe eigenaars zijn overgegaan. Uiteraard hoop ik dat de nieuwe eigenaars er veel kijkgenot aan mogen beleven, dat ze er hun herinneringen aan mogen hechten. Klaprozen, een strandgezicht, een aantal zeegezichten met de bekende Walcherse golfbrekers die dan weer helemaal droog staan en een paar uur later soms helemaal onder water verdwijnen.

De linkse en de middelste golfbrekers zijn inmiddels verkocht

Maar eerlijk is eerlijk: ik heb toch nog een auto vol schilderijen die weer mee naar huis gaan. Want er was genoeg te zien:

 

En nu … wachten op de volgende expositie. Welke? Dat weten we nog niet. Maar heb je belangstelling? Ruimte om een expositie te organiseren, of belangstelling voor een schilderij? Schroom niet om contact op te nemen via tinekevanstrien@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.