Kunstroute 2018, dag 1

Abstract

Je vraagt je misschien af … wat is hier nu toch aan de hand? Wat stelt dit voor? Tja, dat is nu juist de bedoeling van abstracte kunst: kijk er naar en zie er in wat je wilt. Een lamp? Een draaikolk? Een tunnel? Allemaal mogelijk. Dit, en veel meer schilderijen, werden op de eerste dag van de kunstroute bekeken door talloze bezoekers van de kunstroute Zoutelande / Meliskerke / Biggekerke, ofwel Kunst aan de Kust 2018. Volgens de officiele telling waren het er meer dan 200 bij de locatie waar ik sta (Tuin ’t Hofje, Noordweg 4, Biggekerke), maar we hebben niet bijgehouden wie precies welk schilderij en welke kunstenaar heeft bezocht. Maar dat het er dit jaar erg veel waren is duidelijk. En vrijdag en zaterdag is iedereen weer welkom van 11.00 tot 18.00 uur.

Psalm 23

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.