Laatste kans!

De kasteelheren

De bovenrand van mijn blog laat een klein stukje van schilderij “De kasteelheren” zien, twee kinderen die heerlijk spelen in een zandkasteel met een echte slotgracht er omheen. Een derde staat er bij te kijken, z’n schep achter zich aan.

Zou hij hebben meegeholpen bij de bouw? Of aarzelt hij nog om te vragen of hij mee mag spelen? Ach … soms blijven vragen onbeantwoord.

Wanneer je dit schilderij in het echt wilt zien dan heb je nog tot en met Pinksteren de kans bij Brasserie de Waard (Dorpsstraat 72, Wilnis), en uiteraard kijk je dan niet alleen naar dit of een van de andere schilderijen zoals het verlaten strand hieronder, of olifanten (zie blog van 2 maart 2018), maar je geniet meteen van een heerlijke maaltijd. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.