Naar het toilet …

Je kent dat wel … zit je heerlijk te tafelen in een restaurantje, en ineens heb je toch echt even behoefte om de tafel te verlaten. Tja, helaas overkomt dat mij ook wel eens, niets menselijks is mij vreemd.

Mocht je nu de maaltijd in Wilnis gebruiken, om precies te zijn bij Brasserie de Waard in de Dorpsstraat, dan heeft dat eventuele bezoek aan het toilet zelfs nog een verrassende bijkomstigheid: in de ruimte bij de toiletten kun je meteen twee van mijn schilderijen bekijken.

Scheppen aan het strand

 

 

Een klein toefje zomer, terwijl de lente zelfs nog moet beginnen.  Ik zou zeggen: Neem een kijkje. En verder: eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.